Penafian

Penafian mengenai penggunaan maklumat di laman web MinyakBijan.com.my

Maklumat yang dikongsikan di MinyakBijan.com.my adalah untuk tujuan pendidikan sahaja. Pengarang dan pemilik laman web ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakan, gangguan kesihatan atau kerugian yang dialami akibat penggunaan maklumat di laman web ini.

Laman web ini menyediakan maklumat berdasarkan bacaan dan sumber dari laman jurnal perubatan yang sah seperti yang dinyatakan pada setiap catatan.

Dapatkan Rawatan Pakar atau Pengamal Perubatan Bertauliah

Sekiranya pembaca atau pengguna memerlukan khidmat nasihat khusus, contohnya berkenaan perubatan, kesihatan, penyakit dan sebagainya yang berisiko tinggi, sila dapatkan khidmat pakar perubatan bertauliah dan mereka yang arif dan pakar dalam bidang berkaitan.

MinyakBijan.com.my juga tidak akan bertanggungjawab ke atas maklumat yang diperoleh daripada laman web pihak ketiga yang disenaraikan di mana-mana bahagian laman web MinyakBijan.com.my.

Kandungan pada halaman ini adalah untuk tujuan maklumat dan pendidikan sahaja. MinyakBijan.com.my tidak menyediakan khidmat nasihat perubatan, diagnosis atau rawatan.